7 Fjell Bryggeri


ØL REVOLUSJONEN har tatt Norge med storm, og 7 Fjell har inntatt det norske ølmarkedet i rekordfart. Mange gjeve priser har allerede blitt tildelt det innovative mikrobryggeriet fra Bergen, men det er spesielt en pris som skiller seg ut.

I oppstartsåret 2014 havnet 7 Fjell på topp 10 blant 3800 nyetablerte mikrobryggerier verden over. Vi er stolte av å kunne representere et så spennende produkt Bryggemester Gahr har skjegg, som alle velrenommerte bryggere skal ha. I tillegg er han en ordentlig kunstner som er kompromissløs når det kommer til kvaliteten på ølet. 7 Fjell Bryggeri har også blitt lagt merke til når det gjelder deres egen merkevarebygging. Bryggeriet har sammen med det renommerte merkevarebyrået KIND mottatt merket for god design.

Utmerkelsen blir årlig utgitt av Norsk designråd for norsk design som utmerker seg på en spesiell måte. Tradisjoner er viktige for 7 Fjell, men man skal heller ikke følge dem blindt i følge gründerne selv. Gode og gamle tradisjoner kombinert med innovasjon er nøkkelordet for å skape spennende ølsorter. Derfor kombinerer 7 Fjell velkjente britiske ølbryggingsmetoder i fra 18 og 1900-tallet, med sin egen vri. Kunsten ligger i å balansere det gamle med det nye .

Visste du at 7 Fjell:
• Var i 2015 det mest hurtigvoksende mikrobryggeriet i Norge, med eksport til 7 land?