JULEØL 2018


Miss Sophie og James dukker selvfølgelig opp i år også! Men 7 Fjell Bryggeri gir seg ikke der...

Juleølet 2017, Miss Sophie & James ble en salgssuksess i butikk. I stedet for å erstatte disse to variantene med noe nytt, har 7 Fjell Bryggeri i stedet valgt å videreføre suksessen og samtidig utvide med en tørrhumlet brown ale; Mr. Winterbottom! 


Mr. Winterbottom er kveldens viktigste gjest og Miss Sophies bordkavaler. Han er plassert ved hennes høyre side som er det korrekte i England. Han er utvilsomt en gentleman og strør tildels om seg med velformulerte komplimenter. Men som plassert til slutt i skålerekken, blir det etter hvert svært snøvlete. Det er ikke mye aristokratisk igjen når James som Mr.Winterbottom skåler med blomstervasen og fyrer av den berømte avslutningsreplikken i middagsselskapet:

"Ooh I'll kill that cat".

For å ta opp tråden med avsluttende replikken i stykket: «Ooh I’ll kill that cat», er Mr. Winterbottom tørrhumlet med Chinok-humle. Chinokhumlen er kjent for å lukte kattepiss, og stikker du nesa dypt i glasset – vil du kunne kjenne bittelitt av ‘that cat’. For øvrig er brygget tilsatt pepperkakesmuler i mesken, så ølet er smakfullt og godt. 7Fjell Mr. Winterbottom er mørk juleøl med et hint av pepperkaker. Passer utmerket til julekaker.

God jul!